Slide background

ERGONOMI

KVALITET

Slide background

FLEXIBEL

ENASTÅENDE

Slide background

PRODUKTIV

SMIDIG

Slide background

KRAFTFULL

EFFEKTIV

Slide background

LÖNSAM

TRYGGHET

Slide background

NYA HDS TRAILER
- Högtryckslösning med hetvatten

Klarar allt från tvätt av skyltar, parkbänkar, fasader, klotter & ogräsbekämpning! Lätt att koppla på fordon med dragkula. Snabba transporter inom samhällen.
Boka demo nu!

TransPro 3440


TransPro 3440 är vår minsta redskapsbärare men är trots sina kompakta mått en fullvuxen och komplett redskapsbärare för professionella användare med höga krav.

TransPro 5080


Den senaste av våra redskapsbärare som har mängder av nya finesser som våra duktiga och erfarna ingenjörer har tagit fram tillsammans med användarna, våra kunder.

TransGiant


Vår största redskapsbärare med ett överflöd av kraft, kompakta mått, och inbyggd flexibilitet. Denna redskapsbärare har allt som alla har önskat sig och lite till.

BOKA KOSTNADSFRI DEMOVISNING!

UPPLEV SKILLNADEN - KÄRCHER BELOS REDSKAPSBÄRARE

HSB BoserviceHSB Boservice i Västra Östergötland AB med sitt säte i Linköping är ytterligare en mycket nöjd Kärcher Belos-kund. Detta bolaget startade 1997 och har idag 65 anställda, de utför sina uppdrag i Västra Östergötland och i södra Närke.

Den första redskapsbäraren från Belos köptes av Emil Andersson på Markvårdsmaskiner Öst AB 2004 och det var en TransPro 54. Idag har HSB Boservice i Västra Östergötland AB totalt 5 st. TransPro och TransGiant. Läs mer!