NÖJD KUND – HSB Boservice

HSB BoserviceHSB Boservice i Västra Östergötland AB med sitt säte i Linköping är ytterligare en mycket nöjd Kärcher Belos-kund. Detta bolaget startade 1997 och har idag 65 anställda, de utför sina uppdrag i Västra Östergötland och i södra Närke.

Den första redskapsbäraren från Belos köptes av Emil Andersson på Markvårdsmaskiner Öst AB 2004 och det var en TransPro 54. Idag har HSB Boservice i Västra Östergötland AB totalt fem TransPro och TransGiant.

Det finns många olika faktorer som ligger i grund för att redskapsbärarna från Kärcher Belos är HSB Boservice i Västra Östergötland AB:s favoriter, dels totalekonomin med att använda en och samma maskin året om men också kvalitén och den utmärkta servicen. Personalen trivs mycket bra med maskinerna som passar utmärkt till deras ändamål vilket gör att dagarna blir mycket effektiva. 

De största kunderna / uppdragsgivarna är HSB:s egna samt externa bostadsrättsföreningar men även en hel del övriga företag. På våren används redskapsbärarna huvudsakligen till sandupptagning, på sommaren används de till gräsklippning, på hösten gräsklippning och lövhantering samt på vintern till sandning och plogning.

HSB Boservice i Västra Östergötland AB vill poängtera att Markvårdsmaskiner Öst AB med Emil i spetsen har utmärkt service.