NÖJD KUND – Martin Eriksson

AME-Entreprenad-ABAME Entreprenad AB är en mycket nöjd Kärcher Belos-kund som startade sin verksamhet 2004. Idag är de 29 anställda och utgår från Surte och Västra Frölunda i Göteborg.

Martin Eriksson som äger och driver AME Entreprenad AB köpte sin första redskapsbärare 2005, en TransPro 54. Han har köpt alla sina redskapsbärare av Andreas Andersson på Markvårdsmaskiner Väst AB, totalt sju TransPro och två TransGiant. I skrivande stund har AME Entreprenad en TransPro 5080, tre TransPro 54, en TransPro 3440 och två TransGiant. 

Martin är mycket nöjd med sina redskapsbärare från Kärcher Belos och fördelarna jämfört med andra märken är att de är smidiga, har mycket bra förarkomfort, hög transporthastighet och bra hydraulflöde med många funktioner. AME Entreprenads största uppdragsgivare är Göteborgs Stad (Trafikkontoret, Park och Natur, Lokalförvaltningen Fastighetskontoret, P-Bolaget m.fl.) Redskapsbärarna används året om till bl.a. vinterväghållning, vajerborstning, sopning med G1/G2, maskinerna används självklart även till gräsklippning, släntklippning med arm och som last- och servicemaskin för bl.a. bevattning.

Martin är även mycket nöjd med servicen, korta reparations- och servicetider samt att han kan få tillgång till lånemaskin vid behov. Martin vill även poängtera att Markvårdsmaskiner Väst ser möjligheter och inte problem och om det går så löser de även problem som ligger utanför deras ansvarsområde.