Slide background

ERGONOMI

KVALITET

Slide background

FLEXIBEL

ENASTÅENDE

Slide background

PRODUKTIV

SMIDIG

Slide background

KRAFTFULL

EFFEKTIV

Slide background

LÖNSAM

TRYGGHET

Slide background

NYA HDS TRAILER
- Högtryckslösning med hetvatten

Klarar allt från tvätt av skyltar, parkbänkar, fasader, klotter & ogräsbekämpning! Lätt att koppla på fordon med dragkula. Snabba transporter inom samhällen.
Boka demo nu!

Kraftfulla markvårdsmaskiner för flexibel användning

Våra redskapsbärare är kompakta till formen, kraftfulla att använda och flexibla att växla mellan olika arbetsuppgifter. Redskapen på redskapsbäraren skiftas snabbt och enkelt efter behov. Läs om redskapsbärarnas användningsområden, flexibilitet och funktioner. Boka demovisning och hitta rätt bland modellerna här nedan.

En redskapsbärare för alla årstider

En redskapsbärare från Kärcher Belos kan användas året runt. Till parkskötsel på vårkanten, kantklippning under sommaren, till höststädningen och som snöplog på vintern.

En redskapsbärare för alla branscher

Kärcher Belos redskapsbärare är ett mångsidigt alternativ oavsett vilken bransch du arbetar i. De passar för kommuners parkskötsel, för entreprenadföretag inom fastighetsskötsel eller för kyrkvaktmästarens arbetsuppgifter.

Ett redskap för varje arbetsuppgift

Vår Belos redskapsbärare är kraftfulla och smidiga markvårdsmaskiner. De olika modellerna kan såväl ploga snö som kratta grus. Tillbehören är många och de olika redskapen byter du ut efter behov. Välj mellan en vikplog, sandspridning, städutrustning eller olika borstar.

TransPro 3440

TransPro 3440 är vår minsta redskapsbärare men är trots sina kompakta mått en fullvuxen och komplett redskapsbärare för professionella användare med höga krav. Till TransPro 3440 finns det många olika redskap, bl.a. den mycket uppskattade städutrustningen.

TransPro 4260

Kompakt, smidig och mycket miljövänlig redskapsbärare i storleken mellan 3440 och 5080 med den stora redskapsbärarens alla fördelar, kraftig ram, rejäl motor och hög effekt för att kunna driva många olika effektiva redskap för användning året om.

TransPro 5080

Vår redskapsbärare TransPro 5080 befinner sig i mellansegmentet, den har funnits på marknaden i några år och är otroligt uppskattad. TransPro 5080 har mängder av finesser och redskap, allt för att kunna användas till många olika uppdrag under hela året.

TransPro 70100

Vår näst största redskapsbärare har plattformen och alla fördelar från vår tidigare klassledare TransPro 5080. Men 70100 har en ännu kraftfullare och miljövänligare Kubotamotor. Kubotas miljömotor K-CDS uppfyller IIIB kraven med superlåga NOx och PM-värden.

TransGiant

Vår största redskapsbärare med mängder av kraft, kompakta mått, och inbyggd flexibilitet. Denna redskapsbärare har allt som alla har önskat sig och lite till. Självklart finns det redskapsval som passar alla användare under alla fyra årstider.

BOKA KOSTNADSFRI DEMOVISNING!

UPPLEV SKILLNADEN - KÄRCHER BELOS REDSKAPSBÄRARE

HSB BoserviceHSB Boservice i Västra Östergötland AB med sitt säte i Linköping är ytterligare en mycket nöjd Kärcher Belos-kund. Detta bolaget startade 1997 och har idag 65 anställda, de utför sina uppdrag i Västra Östergötland och i södra Närke.

Den första redskapsbäraren från Belos köptes av Emil Andersson på Markvårdsmaskiner Öst AB 2004 och det var en TransPro 54. Idag har HSB Boservice i Västra Östergötland AB totalt fem TransPro och TransGiant. Läs mer!