Slide background

ERGONOMI

KVALITET

Slide background

FLEXIBEL

ENASTÅENDE

Slide background

PRODUKTIV

SMIDIG

Slide background

KRAFTFULL

EFFEKTIV

Slide background

LÖNSAM

TRYGGHET

Slide background

NYA HDS TRAILER
- Högtryckslösning med hetvatten

Klarar allt från tvätt av skyltar, parkbänkar, fasader, klotter & ogräsbekämpning! Lätt att koppla på fordon med dragkula. Snabba transporter inom samhällen.
Boka demo nu!

Åkbara sopmaskiner och städmaskiner

Kärcher Belos åkbara sopmaskiner och sopsugmaskiner är kraftfulla städmaskiner att använda såväl utomhus som på industrianläggningar. Läs mer nedan om våra olika modeller, deras användningsområden och tillval såsom borstar.

Sopmaskiner för alla branscher

Våra sopmaskiner passar för verksamheter inom alla branscher. De är effektiva för den kommunala verksamheten, entreprenadföretaget eller industrin. Städmaskinerna är effektiva på stora ytor som parkeringsplatser, i hamnar eller på flygplatser. De släpper inte heller ut något damm i luften.

Sopmaskin för stora ytor utomhus

En sopmaskin från Kärcher Belos täcker effektiv stora ytor utomhus. Den fungerar lika väl för gatsopning i städer som för flygplatser eller hamnar. Den breda användningen blir möjlig tack vare sopmaskinens kraft och effektivitet.

Borstar och andra tillval till sopmaskiner

Beroende på modell finns flera olika tillval att välja till din städmaskin. Välj till fler borstar till våra sopmaskiner, hög tömningshöjd, handsugslang, högtrycksspolning eller annat redskap som ditt arbete kräver.

ISAL 6000

Isal 6000 med rostfri sopbehållare på 6 kubikmeter är det idealiska valet för gatsopning i städer och bostadsområden, hamnar och flygplatser. Den är samtidigt det mest effektiva alternativet för krävande sopning vid industrianläggningar, liksom för alla användningsområden som kräver bästa sopningsprestanda utan att släppa ut damm i luften.

Kärcher MC 130

När Kärcher Belos som är marknadsledare inom två områden med sina redskapsbärare och världsledande vakuum-sop-sug teknik ska producera en helt ny sopmaskin, MC 130, blir resultatet strålande.

BOKA KOSTNADSFRI DEMOVISNING!

UPPLEV SKILLNADEN - KÄRCHER BELOS SOPMASKINER

HSB BoserviceHSB Boservice i Västra Östergötland AB med sitt säte i Linköping är ytterligare en mycket nöjd Kärcher Belos-kund. Detta bolaget startade 1997 och har idag 65 anställda, de utför sina uppdrag i Västra Östergötland och i södra Närke.

Den första redskapsbäraren från Belos köptes av Emil Andersson på Markvårdsmaskiner Öst AB 2004 och det var en TransPro 54. Idag har HSB Boservice i Västra Östergötland AB totalt fem TransPro och TransGiant. Läs mer!